Service Af Kopimaskiner & Printer

Vi er specialister i reparation og service på langt de fleste mærker af printere og kopimaskiner – store såvel som små maskiner.

Installation Af Kopimaskiner & Printer

Vi udfører komplet installation af kopimaskiner og printere på netværk

Vi Leverer & Installerer Follow Me Print

Follow me udskrivning er en sikkerhedsfunktion, der holder dit udskrevne dokument tilbage, indtil du er klar til at frigive det til dig ved enhver printer.

Reparation - Service

Hos PrintTeknik lægger vi vægt på altid at yde en god og venlig service og overholde de aftalte tilkaldetider samtidig med, at vi er meget prisbevidste på vores kunders vegne – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Du får altid en optimal ydelse og service hos os

Installation

Vi udfører opkobling til netværk af alle typer kopimaskiner og printere, både til print og scan. Er der specielle ønsker klarer vi sikkert også dem.

Follow Me Print

Follow me udskrivning er en sikkerhedsfunktion, der holder dit udskrevne dokument tilbage, indtil du er klar til at frigive det til dig ved enhver printer. Med PaperCut bliver dokumenter kun frigivet, når du autentificerer dig selv med brik eller kode

Kontakt os her:

3 + 1 =

Om Os

– Vi er et mindre firma, der yder support til fortrinsvis for erhvervslivet. Vi udfører reparation, installation, systemopkobling og giver gerne instruktion i, hvordan du bruger din hardware. Vores primære ekspertise er inden for Xerox, Lexmark, Ricoh og Konica Minolta-produkter, men vi tilbyder også support af andre mærker.

 

– Vi er en onsite virksomhed der kører fortinsvis på Sjælland, Stor København og Lolland/Falster, men er landsdækkende via samarbejdspartnere

 

– Hos PrintTeknik lægger vi vægt på altid at yde en god og venlig service og overholde de aftalte tilkaldetider samtidig med, at vi er meget prisbevidste på vores kunders vegne – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Du får altid en optimal ydelse og service hos os.

 

– Vores teknikere har mere end 20 års erfaring, og du er derfor sikker på en professionel service og god rådgivning om, hvorvidt en reparation kan betale sig, eller om du er bedre tjent med at investere i nyt udstyr.